Rób przetwory. Przed pełnią Księżyca wyjdą najlepsze!

Pomidory, śliwki, morele są teraz najsmaczniejsze. Aż ślinka cieknie na widok soczystych pomidorów. Teraz jest najlepszy czas na zrobienie z nich przetworów, bowiem Księżyc idzie do pełni. Zawekowane warzywa i owoce pachnące słońcem, rozświetlą dni podczas szarej jesieni i zimy.

księżyc, warzywa Czas przed pełnią Księżyca to najlepszy moment na robienie przetworów.

Więcej artykułów

Astrokuchnia

Pełnia Księżyca działa jak woda ognista! Chcesz odpocząć pod kocem? Zrób pomidorową. Jeśli chcesz ostro zaszaleć, przygotuj krewetki

Piątkowa pełnia Księżyca w Baranie zaserwuje emocjonalne pomieszanie z poplątaniem! Zechcesz albo uniesień, albo wyciszenia. W samą pełnię - w piątek o 11:57 uważaj na plotki, mogą zaboleć. A co jeść? Potrzebujesz wyłącznie ukojenia? O twoje ciało zadba tradycyjna pomidorówka. Jeśli masz ochotę z kimś poszaleć, zjedz krewetki na ostro!

Czytaj dalej >

Jeszcze więcej magii każdego dnia!
Odkryj nasze specjalne zestawy

Przejdź do sklepu