Astrokuchnia

Astrokuchnia

Na pełnię Księżyca w eleganckiej Wadze zrób kulinarną ucztę. Ubierz się pięknie, przyrządź spaghetti i tiramisu

Cały weekend, mimo że pełnia uściśli się w poniedziałek o 7 rano, będziemy głodni i spragnieni. Jacyś podminowani. Dlatego... wcinaj pyszności. Ale najważniejsze – załóż sukienkę, pomaluj się i wyperfumuj. Tak! Ja tak robie, gdy mam doła i czuje się jak ostanie nieszczeście. Gotuję jako MISS – swojej księżycowej kuchni!

Czytaj dalej >
Astrokuchnia

Księżyc w Pannie przypomni, że mamy potrzeby fizjologiczne. Na pełnię Księżyca ugotuj kaszę gryczaną i zrób porządek w szafie

Sobotnia pełnia w znaku Panny obudzi w nas moce o jakie się nie podejrzewaliśmy. Ale! Nie możesz działać z pustym brzuchem. Ugotuj kasze gryczaną, ziemską jak Panna. I oddaj przyjaciółce ciuchy, których nie nosiłaś od 2 lat! Moc i energia, która płynie od Księżyca, pomoże wybrać rzeczy, w których dobrze się czujesz, a te, które nie są dla ciebie odpowiednie – oddać.

Czytaj dalej >
Astrokuchnia

Pełnia Księżyca działa jak woda ognista! Chcesz odpocząć pod kocem? Zrób pomidorową. Jeśli chcesz ostro zaszaleć, przygotuj krewetki

Piątkowa pełnia Księżyca w Baranie zaserwuje emocjonalne pomieszanie z poplątaniem! Zechcesz albo uniesień, albo wyciszenia. W samą pełnię - w piątek o 11:57 uważaj na plotki, mogą zaboleć. A co jeść? Potrzebujesz wyłącznie ukojenia? O twoje ciało zadba tradycyjna pomidorówka. Jeśli masz ochotę z kimś poszaleć, zjedz krewetki na ostro!

Czytaj dalej >
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej
Znaki zodiaku

Jaka pizza pasuje do Twojego znaku zodiaku?

Pikantne salami dla Barana a może własnoręczny, domowy wypiek Raka? Dziś (9.02) wypada Światowy Dzień Pizzy! Głodni? Sprawdźcie więc, jak pizza najbardziej pasuje do Waszego znaku zodiaku. I zamawiajcie, pieczcie, zjadajcie!

Czytaj dalej >
Astrokuchnia

Magia jajka, na co dzień i od święta

Jajka są świetnym źródłem energii. Można je gotować, smażyć, piec i jeść na surowo jako kogel-mogel. Są symbolem życia – pamiętajmy, że właśnie teraz ono się odradza. Oto, co warto wiedzieć o jajkach… nie tylko w kuchni.

Czytaj dalej >